opc_loader

.

.

De winkel zal gesloten zijn op Donderdag 1 OKTOBER

..

.

Yaesu FT-450D

YAESU FT-450D

UIT PRODUCTIE - NIET MEER LEVERBAAR

695,00
MODIFICATIE
Dit product is momenteel niet leverbaar
Verzendmethode
B-POST / GLS BE:
19,00

 De FT-450D is een compacte maar superieure HF/50MHz-radio met state-of-the-art IF DSP-technologie die is geconfigureerd om prestaties van wereldklasse te leveren in een eenvoudig te bedienen pakket. Nieuwe licentiehouders, casual operators, DX achtervolgers, contestanten, portable / field enthusiastelingen, en hulpverleners...Deze radio is voor U!
    Het huidige "FT 450D" model bevat een aantal geweldige functies die niet worden aangeboden met de originele FT 450 en FT 450AT modellen die zijn stopgezet.

        Verlichte toetsen
        300 Hz / 500 Hz / 2,4 kHz CW IF-filter
        Voorpootstandaard *
        Klassiek ontworpen Main Dial * en knoppen
        Dynamische microfoon MH-31A8J Inbegrepen

    Compacte afmetingen & Lichtgewicht

        De FT-450D wordt geleverd - compleet met een automatische antennetuner - is een compacte 9 "B x 3,3 "H x 8,5 "D (zonder knoppen) met een gewicht van slechts 8,8 pond. Dit lichtgewicht pakket is ontworpen om te worden gebruikt als een desktop-radio thuis of in draagbare toepassingen. De FT-450D kan ook mobiel gebruikt worden met de MMB-90 handige mobiele beugel accessoire. Naast de bediening thuis of mobiel, is deze eenvoudig te verpakken radio een DXpeditioner of Emergency Service Provider droom die uitkomt - compacte, lichtgewicht, high performance ontvanger, en 100 watt output op 160 tot 6 meter Amateur Radio banden.

    100 Watt RF Ouput 160 - 6 meter

        Geniet van een koele 100 watt RF-uitgang op alle HF-banden 160-10 meter plus de 6 meter band. Het robuuste FT 450D aluminium spuitgiet chassis met zijn stille, thermostatisch geregelde koelventilator biedt een solide basis voor de eindversterker tijdens lange uren van gebruik in het veld of thuis...inclusief de uitdagingen van de wedstrijd.

    Vermogenseisen

        De FT-450D kan worden gevoed door een handige 13,8 VDC 22 ampère externe stroombron.

    Groot LCD-scherm dat gemakkelijk te lezen is

        U zult de FT-450D 9-segment Black-Nega type LCD-frequentieweergave met groter-dan-normaal gemakkelijk te lezen karakters geweldig vinden.

    Verlichte toetsen

        Eenvoudige bediening door het gebruik van gemakkelijk te vinden verlichte knoppen op het frontpaneel.

    Klassiek ontworpen main dial & knoppen

        De FT 450D is uitgerust met een klassiek vormgegeven Main Dial en knoppen die het gewenste "Big Radio"-gevoel geven.

    400 MHz ingebouwde IF DSP

        Snelle en robuuste IF DSP-verwerking!

    IF Roofing filter

        De FT-450D bevat een 10 kHz bandbreedte Roofing Filter in de 67.899 MHz 1st IF, direct na de 1st Mixer. Dit filter biedt smalbandige selectiviteit om de volgende IF- en DSP-fasen te beschermen - een functie die zelden voorkomt in booreilanden in deze prijsklasse!

    IF Shift & Breedte

        De FT-450D IF Width en IF Shift functies zijn de primaire tools die u zult gebruiken voor de beste interferentie reductie.

        Na het versmallen van de bandbreedte (Width) en/of het aanpassen van het midden van de passband (Shift), kan de Contourregeling (zie details van deze functie hieronder) ook extra signaalversterkende voordelen opleveren op de netto resterende bandbreedte. Bovendien kan het IF Notch Filter (zie details van deze functie hieronder) ook worden gebruikt in combinatie met de drie andere filtersystemen, wat een aanzienlijk voordeel oplevert.

        Met het IF WIDTH-tuningsysteem kunt u de breedte van de DSP IF-doorlaatband variëren om interferentie te elimineren. Bovendien kan de bandbreedte worden uitgebreid ten opzichte van de standaardinstelling, indien u de signaalgetrouwheid van het binnenkomende signaal wilt verbeteren wanneer de interferentie op de band laag is. De IF WIDTH wordt in stappen gevarieerd: SSB - 1,8/2,4/3,0 kHz. AM - 3.0/6.0/9.0 kHz. FM - 2.5/5.0. CW - 0.5/1.8/2.4 kHz. kHz.

        Met het IF SHIFT-afstemmingssysteem kunt u de doorlaatband van het DSP-filter hoger of lager instellen, zonder de toonhoogte van het inkomende signaal te wijzigen om interferentie te verminderen of te elimineren. Omdat de draaggolffrequentie niet wordt gevarieerd, is het niet nodig om de bedrijfsfrequentie opnieuw af te stemmen bij het elimineren van de interferentie. Het totale passbandafstembereik voor het IF Shift-systeem is ±1 kHz. Draai de knop [SHIFT] naar links of rechts om de interferentie te verminderen. U kunt de positie van de passband in de "SHIFT"-indicator van het DSP grafische displaygedeelte van het LCD-hoofddisplay bekijken.

Contour

Het Contourfiltersysteem zorgt voor een zachte vormgeving van de IF-filterdoorlaatband om bepaalde frequentiecomponenten te onderdrukken of te verbeteren, waardoor het geluid en/of de leesbaarheid van een ontvangen signaal wordt verbeterd. Het DSP Contourfilter is een uniek vermogen van de ontvanger en biedt ofwel Nulling of Peaking van afstembare segmenten van de doorlaatband van de ontvanger om interferentie of overmatige frequentiecomponenten op een binnenkomend signaal te onderdrukken, of om die afstembare frequentiesegmenten te laten pieken. De hoeveelheid Nulling / Peaking en de bandbreedte waarover deze wordt toegepast zijn via het menu instelbaar. De piekpositie van het contourfilter wordt grafisch weergegeven in de "CONTOUR"-indicator van het DSP Graphic Display gedeelte van het LCD-hoofddisplay. SPECIALE FILTERING OPMERKING: De steile hellingen van de DSP-filter kunnen, wanneer deze agressief worden ingesteld, een onnatuurlijk geluid geven aan een binnenkomend signaal. Vaak is een smalle bandbreedte niet de sleutel tot het verbeteren van de kopie. Het inkomende signaal zelf kan ongewenste of overmatige frequentiecomponenten bevatten. Door verstandig gebruik te maken van het Contour-filter kan de "schouder" van de passbandreactie worden gewijzigd, of kunnen componenten uit de passband worden verwijderd, waardoor het gewenste signaal boven de achtergrondruis en de interferentie uitkomt op een manier die met andere filtersystemen niet te verkrijgen is.

IF Notch

    Het IF Notch filter is een zeer effectief systeem dat u in staat stelt om een storende beat note of ander draaggolfsignaal uit te snijden van binnenuit de ontvanger passband. U kunt de grafisch weergegeven piekpositie van het IF Notch filter in de "NOTCH"-indicator van het DSP grafische displaygedeelte van het LCD-hoofddisplay observeren.

DNR - Digitale ruisonderdrukking

    De Digitale Ruisonderdrukking (DNR) maakt gebruik van elf (11) verschillende wiskundige algoritmen om verschillende ruisprofielen die op de HF/50 MHz-banden worden aangetroffen, te analyseren en te onderdrukken. U kunt de selectie kiezen die de beste ruisonderdrukking biedt. Het DNR-systeem (Digital Noise Reduction) van de DSP is ontworpen om het niveau van willekeurige ruis op de HF- en 50 MHz-banden te verminderen. Het is vooral effectief tijdens de SSB-bewerking. Elk van de elf verschillende ruisonderdrukkingsalgoritmen kan worden geselecteerd. Elk van deze algoritmen is gemaakt voor het omgaan met een ander ruisprofiel. U zult willen experimenteren met het DNR-systeem om de beste instelling te vinden op basis van de ruis die op dat moment wordt ervaren, waardoor het signaal tegelijkertijd uit de ruis kan opstijgen.

Handmatig Notch Filter

    Het FT-450D handmatige Notch-filter is een zeer effectief systeem dat een storende slagtoon/signaal uitsnijdt.

Verduidelijker

    Veel ontvangersfrequentieversterking door een eenvoudig in te schakelen Clarifier

IPO/ 20 dB ATT Ingebouwd

    De FT 450D bevat alle gain die u nodig heeft tot 50MHz. Voor lagere HF-banden waar te veel gain kan leiden tot problemen met de ontvanger, kunt u de gain eenvoudig aanpassen vanaf het frontpaneel.

TX-watchmonitor

    In de gesplitste frequentiemodus kunt u door het indrukken van de TXW-knop luisteren naar de frequentie die u hebt geselecteerd voor het zenden.

Digitale stemrecorder

    Opnemen en afspelen van maximaal 20 seconden audio!

Digitale microfoon equalizer

    Stel uw installatie in op de kenmerken van uw stem voor een maximale krachtpatser op de band.

CW-functies:

    De FT 450D wordt geleverd met alle CW-bedieningsfuncties die men ooit zou kunnen vragen!

- Smalle CW IF-filters

    Geweldige CW-selectiviteit door 300Hz, 500Hz en 2,4kHz CW IF-filters.

- Ingebouwde elektronische keyer

    De snelheid van de ingebouwde elektronische keyer is instelbaar van 4 tot 60 WPM. U kunt ook uw favoriete CW-gewicht - Dot-Dash Ratio selecteren.

- Spotting (Zero-Beating)

    De FT 450D Spotting-functie zal u helpen om op de juiste frequentie te komen met het station dat u wilt bellen.

- Geheugensleutel

    Laad de 3 geheugenplaatsen met informatie die u herhaaldelijk moet verzenden.

- Sidetone Generator

    Het volume en de toon van de CW-zijtoon zijn in het menu aan te passen aan uw favoriete instellingen.

- Bakenfunctie

    De FT 450D CW Beacon laat tot 118 karakters toe met behulp van de 3 geheugens van de CW mMssage Keyer.

- CW-Trainingsfunctie

    Willekeurige Morse code wordt gegenereerd voor het oefenen van de code via de ingebouwde sidetone generator.

Lineaire besturing

    Een aansluiting op het achterpaneel zorgt voor de aansturing van uw lineaire hoogvermogenversterker.

Ingebouwde TCXO

    De FT 450D bevat een TCXO voor een ongelooflijke frequentiestabiliteit. Geen optie om te kopen!

Toegewijde Data Jack voor FSK-RTTY operatie

    Het achterpaneel van de FT 450D heeft een aansluiting voor FSK-RTTY en digitale moduswerking... het kan niet makkelijker zijn om met deze modi in de lucht te komen!

CAT-systeem (D-sub 9-pins): Computer programmering

    Het FT 450D CAT-systeem maakt het mogelijk om de door de fabriek geleverde firmware-updates te uploaden en de radio op de computer te bedienen.

Veelzijdig geheugensysteem

    Tot 500 geheugenplaatsen kunnen worden ingesteld en gescheiden in maar liefst 12 geheugengroepen.

Mijn Band / Mijn Modus Functies

    Gebruik de FT 450D My Band / My Mode functies om uw favoriete werkomgevingen op te roepen.

Scanfunctie

    De FT 450D bevat een aantal zeer nuttige en veelzijdige scanfunctie-instellingen.

CTCSS-werking (FM)

    We zijn niet vergeten om de CTCSS-operator voor 10 en 6 meter FM-bediening op te nemen.

Belangrijke functie voor visueel gehandicapte operatoren

    De FT 450D biedt digitale spraakcommunicatie - selecteer frequentie, modus en meterstand.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Le FT-450D est une radio HF/50MHz compacte mais supérieure, dotée de la technologie IF DSP de pointe, configurée pour offrir des performances de classe mondiale dans un boîtier facile à utiliser. Nouveaux titulaires de licence, opérateurs occasionnels, chasseurs de DX, concurrents, amateurs de portable / terrain et intervenants d'urgence... Cette radio est pour vous !
    Le modèle actuel "FT 450D" comprend des caractéristiques intéressantes qui ne sont pas proposées sur les modèles originaux FT 450 et FT 450AT qui ont été abandonnés.

        Clés lumineuses
        Filtre FI CW 300 Hz / 500 Hz / 2,4 kHz
        Béquille avant *
        Cadran principal * et boutons de conception classique
        Microphone dynamique MH-31A8J inclus

    * Yaesu vend ces articles séparément afin que les propriétaires de FT 450 et de FT 450AT puissent équiper leurs radios avec ces caractéristiques souhaitées. Les pièces détachées peuvent être achetées auprès de revendeurs Yaesu agréés ou directement auprès du service des pièces détachées Yaesu à Cypress, CA.   Cliquez sur l'onglet "Fichiers" en haut de cette page web pour obtenir des instructions sur la manière d'effectuer ces changements.


    Dimensions compactes et légèreté

        Le FT-450D est livré - avec un tuner d'antenne automatique - un compact 9" L x 3,3" H x 8,5" P (sans boutons) pesant seulement 8,8 livres. Cet ensemble léger est conçu pour être utilisé comme radio de bureau à la maison ou dans des applications portables. Le FT-450D peut également être utilisé en déplacement avec le support mobile MMB-90, un accessoire très pratique. En plus de fonctionner à la maison ou en déplacement, cette radio facile à emballer est un rêve de DXpeditioner ou de fournisseur de services d'urgence qui devient réalité : un récepteur compact, léger et performant, et une puissance de 100 watts sur des bandes de radio amateur de 160 à 6 mètres.

    100 Watt RF Ouput 160 - 6 mètres

        Profitez d'une sortie RF de 100 watts sur toutes les bandes HF de 160 à 10 mètres plus la bande de 6 mètres. Le robuste châssis en aluminium moulé sous pression du FT 450D, avec son ventilateur de refroidissement silencieux à commande thermostatique, constitue une base solide pour l'amplificateur de puissance pendant les longues heures d'utilisation sur le terrain ou à la maison... y compris les défis de la compétition.

    Besoins en énergie

        Le FT-450D peut être alimenté par une source d'alimentation externe pratique de 13,8 VDC 22 ampères.

    Grand écran LCD facile à lire

        Vous allez adorer l'écran LCD de fréquence FT-450D 9 segments de type Black-Nega avec des caractères plus grands que la normale et faciles à lire.

    Clés lumineuses

        Utilisation facile grâce à l'utilisation de boutons lumineux faciles à trouver sur le panneau avant.

    Cadrans et boutons principaux de conception classique

        Le FT 450D est équipé d'un cadran principal de conception classique et de boutons qui donnent la sensation souhaitée de "Big Radio".

    400 MHz intégré IF DSP

        Un traitement IF DSP rapide et robuste !

IF Filtre de toiture

        Le FT-450D contient un filtre de toit de 10 kHz de largeur de bande dans la première FI de 67,899 MHz, juste après le premier mélangeur. Ce filtre offre une sélectivité à bande étroite pour protéger les prochaines phases IF et DSP - une caractéristique rarement trouvée sur les plateformes pétrolières dans cette gamme de prix !

    Décalage et largeur de la FI

        Les fonctions Largeur et Décalage FI du FT-450D sont les principaux outils que vous utiliserez pour réduire au mieux les interférences.

        Après avoir réduit la largeur de bande (Width) et/ou ajusté le centre de la bande passante (Shift), la commande Contour (voir les détails de cette fonction ci-dessous) peut également fournir des avantages supplémentaires d'amplification du signal sur la largeur de bande nette restante. En outre, le filtre coupe-bande IF (voir les détails de cette fonction ci-dessous) peut également être utilisé en conjonction avec les trois autres systèmes de filtrage, ce qui apporte un avantage significatif.

        Le système de réglage IF WIDTH vous permet de faire varier la largeur de la bande passante IF du DSP pour éliminer les interférences. En outre, la largeur de bande peut être étendue par rapport au réglage par défaut si vous souhaitez améliorer la fidélité du signal entrant lorsque les interférences sur la bande sont faibles. La LARGEUR DE L'IF varie par étapes : BLU - 1,8/2,4/3,0 kHz. AM - 3.0/6.0/9.0 kHz. FM - 2.5/5.0. CW - 0,5/1,8/2,4 kHz. kHz.

        Le système de réglage IF SHIFT vous permet de régler la bande passante du filtre DSP plus haut ou plus bas sans changer la hauteur du signal entrant afin de réduire ou d'éliminer les interférences. Comme la fréquence porteuse ne varie pas, il n'est pas nécessaire de recalibrer la fréquence de fonctionnement lors de l'élimination des interférences. La plage totale de réglage de la bande passante pour le système de décalage FI est de ±1 kHz. Tournez le bouton [SHIFT] vers la gauche ou la droite pour réduire les interférences. Vous pouvez visualiser la position de la bande passante dans l'indicateur "SHIFT" de la section d'affichage graphique DSP de l'écran principal LCD.

Contour

    Le système Contour Filter façonne doucement la bande passante du filtre FI pour supprimer ou améliorer certaines composantes de fréquence, améliorant ainsi le son et/ou la lisibilité d'un signal reçu. Le filtre de contour DSP est une capacité unique du récepteur et fournit soit l'annulation, soit la crête des segments accordables de la bande passante du récepteur pour supprimer les interférences ou les composantes de fréquence excessives sur un signal entrant, ou pour permettre à ces segments de fréquence accordables d'atteindre une crête. La quantité de Nulling/Peaking et la largeur de bande sur laquelle elle est appliquée peuvent être définies à partir du menu. La position de pointe du filtre de contour est affichée graphiquement dans l'indicateur "CONTOUR" de la section d'affichage graphique DSP de l'écran principal LCD. NOTE SPÉCIALE SUR LE FILTRE : Les pentes raides du filtre DSP, lorsqu'il est réglé de manière agressive, peuvent donner un son non naturel à un signal entrant. Souvent, une bande passante étroite n'est pas la clé pour améliorer la copie. Le signal entrant lui-même peut contenir des composantes de fréquence indésirables ou excessives. En utilisant judicieusement le filtre Contour, il est possible de modifier l'"épaule" de la réaction de la bande passante ou de retirer des composants de la bande passante, ce qui permet au signal souhaité de s'élever au-dessus du bruit de fond et des interférences d'une manière qui ne peut être obtenue avec d'autres systèmes de filtrage.

IF Notch

    Le filtre IF Notch est un système très efficace qui vous permet de couper une note de rythme gênante ou un autre signal porteur à l'intérieur de la bande passante du récepteur. Vous pouvez observer la position de crête du filtre IF Notch affichée graphiquement dans l'indicateur "NOTCH" de la section d'affichage graphique DSP de l'écran principal LCD.

DNR - Réduction du bruit numérique

    La réduction numérique du bruit (DNR) utilise onze (11) algorithmes mathématiques différents pour analyser et supprimer différents profils de bruit trouvés dans les bandes HF/50 MHz. Vous pouvez sélectionner celui qui offre la meilleure réduction du bruit. Le système de réduction numérique du bruit (DNR) du DSP est conçu pour réduire le niveau de bruit aléatoire dans les bandes HF et 50 MHz. Il est particulièrement efficace lors du traitement des BSR. Chacun des onze différents algorithmes de réduction du bruit peut être sélectionné. Chacun de ces algorithmes est conçu pour traiter un profil de bruit différent. Vous voudrez faire des expériences avec le système DNR pour trouver le meilleur réglage en fonction du bruit ressenti à ce moment, en permettant au signal de s'élever en même temps que le bruit.

Filtre manuel à crans

    Le filtre coupe-bande manuel FT-450D est un système très efficace qui coupe un signal sonore ou un signal d'interférence.

Clarifier

    Un Clarificateur facile à allumer permet d'obtenir un gain de fréquence important au niveau du récepteur

IPO/ 20 dB ATT intégré

    Le FT 450D contient tout le gain dont vous avez besoin jusqu'à 50MHz. Pour les bandes HF inférieures où un gain trop important peut causer des problèmes avec le récepteur, vous pouvez facilement ajuster le gain depuis le panneau avant.

TX Watch Monitor

    En mode de fréquence dédoublée, une pression sur le bouton TXW vous permet d'écouter la fréquence que vous avez sélectionnée pour la transmission.

Enregistreur vocal numérique

    Enregistrez et lisez jusqu'à 20 secondes d'audio !

Égalisateur de microphone numérique

    Réglez votre installation en fonction des caractéristiques de votre voix pour une puissance maximale sur la bande.

Caractéristiques de la CW :

    Le FT 450D est doté de toutes les fonctions de contrôle des armes chimiques que l'on peut demander !

Grande sélectivité CW grâce à des filtres FI CW de 300 Hz, 500 Hz et 2,4 kHz. Rien à vendre !

- Clé électronique intégrée

    La vitesse du keyer électronique intégré est réglable de 4 à 60 WPM. Vous pouvez également sélectionner votre poids CW préféré - Dot-Dash Ratio.

- Repérage (zéro battement)

    La fonction FT 450D Spotting vous aidera à trouver la bonne fréquence avec la station que vous voulez appeler.

- Clé de mémoire

    Chargez les 3 canaux de mémoire avec les informations que vous devez envoyer de manière répétée.

- Générateur de sidetonep

- Fonction de balise

    La balise CW FT 450D permet d'obtenir jusqu'à 118 caractères en utilisant les 3 mémoires du CW mMssage Keyer.

- CW Fonction de formation

    Le code Morse aléatoire est généré pour la pratique du code via le générateur de sons latéraux intégré.

Contrôle linéaire

    Une connexion au panneau arrière permet de contrôler votre amplificateur linéaire de grande puissance.

TCXO intégré

    Le FT 450D contient un TCXO pour une stabilité de fréquence incroyable. Pas une option d'achat !

Prise de données dédiée pour l'opération FSK-RTTY

    Le panneau arrière du FT 450D dispose d'une connexion pour le FSK-RTTY et le fonctionnement en mode numérique.... Rien de plus facile que de mettre en place ces modes de fonctionnement !

Système CAT (D-sub 9-pin) : Programmation informatique

    Le système FT 450D CAT permet de télécharger les mises à jour du micrologiciel fournies par l'usine et de faire fonctionner la radio sur l'ordinateur.

Un système de mémoire polyvalent

    Il est possible de définir jusqu'à 500 emplacements de mémoire et de les séparer en 12 groupes de mémoire.

Mon groupe / Mes fonctions de mode

    Utilisez les fonctions My Band / My Mode du FT 450D pour appeler vos environnements de travail préférés.

Fonction de balayage

    Le FT 450D comprend des réglages de fonctions de balayage très utiles et polyvalents.

Opération CTCSS (FM)

    Nous n'avons pas oublié d'inclure l'opérateur CTCSS pour les 10 et 6 mètres de contrôle FM.

Fonction importante pour les opérateurs malvoyants

    Le FT 450D permet la communication vocale numérique - sélection de la fréquence, du mode et du relevé de compteur

   

Yaesu FT-450D heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie

7 dagen in originele ongeopende verpakking.

Levering

verzending : 1-3 werkdagen na betaling en indien op voorraad

Nieuwe Artikelen
Laatst bekeken items
695,00